drfaridattar.webp

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

آیا میدانید تفاوت بینی گوشتی و استخوانی در چیست؟! به طور کلی بینی از نظر بافت تشکیل دهنده آن، به دو دسته بینی های گوشتی و  استخوانی تقسیم بندی می شوند. اصلی ترین تفاوت بینی گوشتی و استخوانی در جنس غالب بافت بینی و فرم آن ها است. در ادامه این مقاله به شرح کامل آن پرداخته ایم. 

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

تفاوت  بینی گوشتی و استخوانی در روش تشخیص

مهم ترین و بارز ترین عاملی که به تشخیص نوع بینی کمک می کند، ضخامت پوست بینی می باشد. بینی های استخوانی دارای پوستی نازک می باشند و استخوان این نوع بینی از مقاومت و استحکام بالایی برخوردار هستند، این در حالیست که پوست بینی های گوشتی، ضخیم تر بوده و غضروف و ساختمان بینی آنها از استحکام پایینی برخوردار است. به همین دلیل بینی های استخوانی جزو بینی های ایده آل هستند و اغلب نتیجه بسیار مطلوبی را از جراحی کسب خواهند کرد. افرادی که دارای بینی های استخوانی هستند، قادر به انجام انواع جراحی های بینی طبیعی، فانتزی و نیمه فانتزی می باشند.

اما مناسب ترین نوع جراحی زیبایی برای افرادی که دارای بینی های گوشتی هستند، جراحی بینی طبیعی می باشد، چرا که در بینی های گوشتی به دلیل زیاد بودن ضخامت پوست آنها، ظرافت و هنر دست جراح بینی مشخص نیست و ممکن است تنها نوک بینی کمی گرد شود.

البته لازم به ذکر است که انتخاب بهترین جراح بینی در کسب نتیجه ایده آل و رضایت بیمار بسیار تاثیر گذار می باشد. همچنین توجه داشته باشید که پزشکی را انتخاب نمایید که تجربه و تبحر لازم را در جراحی انواع بینی داشته باشد، چرا که گاهی ممکن است جراح بینی در انجام جراحی دماغ استخوانی مهارت لازم را داشته باشد؛ اما به دلیل کم تجربه بودن در انجام جراحی بینی گوشتی، نتیجه مطلوبی را کسب نکند و بیمار از فرم نهایی بینی خود احساس رضایت نکند.

نوک بینی در بینی های گوشتی، افتاده و عریض تر است و به طور کلی این بینی ها پهن تر می باشند. در جراحی کردن بینی های گوشتی، جراح بینی نباید پوست بینی را بیش از حد نازک کند، چرا که موجب بروز مشکلاتی چون اختلالات تنفسی می شود. همچنین ممکن است بینی ظاهر بدی پیدا کند.

 سایر تفاوت های بینی گوشتی و استخوانی

  • شکل پذیری نوک بینی در بینی های گوشتی سخت تر است.
  • جراحی در بینی های استخوانی ساده تر از بینی های گوشتی می باشد، یعنی هرچه اشکالات بینی بیشتر باشد، بینی گوشتی تر است.
  • توجه داشته باشید که داشتن قوز و برآمدگی در ناحیه پل بینی لزوما مختص بینی های استخوانی نیست و ممکن است یک بینی گوشتی باشد اما دارای برآمدگی در پل بینی خود باشد.

دکتر فرید عطار

دارای سابقه حدود بیش از 7000 جراحی بینی
گذراندن دوره تکمیلی راینولوژی در سنگاپور و انگلیس
بیش از 1000 جراحی آندوسکوپی سینوس و سایر جراحی های صورت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فهرست محتوا